Mercedes-Benz SL

230 Pagode

Mercedes Pagode in bijzonder goede staat.

Historie

De auto is sinds 1996 in bezit van de huidige eigenaar en van 1996 tot 1998 gerestaureerd; carrosserie, Leder interieur, cabrioletkap, versnellingsbak en motor. Facturen en fotoreportage aanwezig.
De afgelopen maanden zijn alle slijtdelen vervangen; banden, remmen, wiellagers, rubbers, draagarmen, ontsteking, brendstofpomp, koppeling, etc. Totaal: EUR 15.500,-. Facturen aanwezig. 


Garantie

6 maanden BOVAG garantie


Eerste toelating
06 1964

Kilometerstand
34762

Full service prijs
€ 83.950,- Marge


Specificaties


FINANCIEREN & VERZEKEREN

Wij bieden u de mogelijkheid uw auto onder bijzonder gunstige voorwaarden te financieren/leasen en/of te verzekeren.
Echter, zowel financieren als verzekeren is maatwerk. Wij brengen uw auto onder bij een partner die bekend is met bijzondere auto's en graag met u meedenkt voor 
een passend voorstel op maat. 


AUTOPOULE

Onze partner Autopoule is een merkonafhankelijke leasemaatschappij voor de zakelijke markt. Zij kunnen u bijvoorbeeld een voorstel doen voor één van de auto's uit ons aanbod.
Tevens heeft u bij Autopoule de mogelijkheid om tijdens de contractperiode van auto te wisselen, bijvoorbeeld indien de auto overtallig is of indien de huidige auto niet meer
voldoet in combinatie met een andere functie binnen uw bedrijf. Voor meer info zie www.autopoule.nl.


STAY & DRIVE

Voor klanten die een belevenis willen maken van het ophalen van hun nieuwe auto, bieden wij Stay & Drive Autosport Brouns aan: Eventueel transfer van treinstation. Overnachting bij Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht of Kasteel TerWorm in Heerlen incl. een heerlijk ontbijt. Door de centrale ligging van Kasteel de Hoogenweerth heeft u de gelegenheid Maastricht te bezoeken, de culinaire en shopping hoofdstad van Nederland. Kasteel TerWorm ligt in een mooie landelijke omgeving en slechts een paar minuten rijden vanaf Autosport Brouns. De dag na uw overnachting staan wij voor u klaar en kunt u uitgerust beginnen aan de terugreis met uw nieuwe auto. Dit arrangement kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 240,-.