BMW GS

R 1150 GS ABS

GS in zeer goede staat. 

 

Historie

Tweede eigenaar.
500 km geleden de grote beurt gehad, inclusief nieuwe banden, Gel-Accu, Gashandel (nieuwe gashandel met de mogelijkheid om op de autobaan vast te zetten)

Garantie

Geen garantie


Eerste toelating
07 2003

Kilometerstand
48000

Meeneemprijs
€ 5.900,- Marge


Specificaties

Exterieur

ABS
Speciale spaakvelgen voor tubeless banden g
Tanktas
Complete koffersset (3 stuks, twee zijkoffers een topkoffer)
GPS GARMIN
Intercom van BEAHR
Zadel in hoogte te verstellen
Speciale sportversnellingbak
Oplaadkabel voor de accu speciaal extern aangelegdFINANCIEREN & VERZEKEREN

Wij bieden u de mogelijkheid uw auto onder bijzonder gunstige voorwaarden te financieren/leasen en/of te verzekeren.
Echter, zowel financieren als verzekeren is maatwerk. Wij brengen uw auto onder bij een partner die bekend is met bijzondere auto's en graag met u meedenkt voor 
een passend voorstel op maat. 


AUTOPOULE

Onze partner Autopoule is een merkonafhankelijke leasemaatschappij voor de zakelijke markt. Zij kunnen u bijvoorbeeld een voorstel doen voor één van de auto's uit ons aanbod.
Tevens heeft u bij Autopoule de mogelijkheid om tijdens de contractperiode van auto te wisselen, bijvoorbeeld indien de auto overtallig is of indien de huidige auto niet meer
voldoet in combinatie met een andere functie binnen uw bedrijf. Voor meer info zie www.autopoule.nl.


STAY & DRIVE

Voor klanten die een belevenis willen maken van het ophalen van hun nieuwe auto, bieden wij Stay & Drive Autosport Brouns aan: Eventueel transfer van treinstation. Overnachting bij Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht of Kasteel TerWorm in Heerlen incl. een heerlijk ontbijt. Door de centrale ligging van Kasteel de Hoogenweerth heeft u de gelegenheid Maastricht te bezoeken, de culinaire en shopping hoofdstad van Nederland. Kasteel TerWorm ligt in een mooie landelijke omgeving en slechts een paar minuten rijden vanaf Autosport Brouns. De dag na uw overnachting staan wij voor u klaar en kunt u uitgerust beginnen aan de terugreis met uw nieuwe auto. Dit arrangement kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 240,-.