Jaguar MK 2

3.4 L 210pk

Origineel Nederlands geleverde Jaguar Mark 2 3.4 liter met 210 pk
Handgeschakelde versnellingsbak met overdrive.

Uit een Jaguar Collectie van een 77 jarige liefhebber ingeruild wegens verhuizing
Stijlvolle kleurencombinatie van donker blauw aan de buitenzijde met een bordeaux rood lederen interieur

Conclusie van enkele Jaguar experts die wij ingeschakeld hebben bij het inruiltraject:

“zeer harde auto”

Historie

Het betreft een zeer goed geconserveerde auto welke aantoonbaar via nationale autopas van januari 1998 met 22.834 kilometers oploopt tot 37.037 kilometer nu. Zowel optisch als technisch is de auto in een zeer goede staat.

De Mark II is een vierdeurs sportlimousine, die Jaguar in 1959 uitbracht als opvolger van de Mark I, met 2,4 en 3,4 liter-motor. De carrosserie werd op enkele details verbeterd en gewijzigd. Vanaf dan waren schijfremmen op alle vier wielen standaard.

Via een vierversnellingsbak (optioneel met overdrive of drieversnellingsautomaat) werden de achterwielen aangedreven. De topsnelheid lag bij respectievelijk 155 en 195 km/h.

Garantie

Geen garantie


Eerste toelating
04 1966

Kilometerstand
37000

Meeneemprijs
€ 44.900,- Marge


SpecificatiesFINANCIEREN & VERZEKEREN

Wij bieden u de mogelijkheid uw auto onder bijzonder gunstige voorwaarden te financieren/leasen en/of te verzekeren.
Echter, zowel financieren als verzekeren is maatwerk. Wij brengen uw auto onder bij een partner die bekend is met bijzondere auto's en graag met u meedenkt voor 
een passend voorstel op maat. 


AUTOPOULE

Onze partner Autopoule is een merkonafhankelijke leasemaatschappij voor de zakelijke markt. Zij kunnen u bijvoorbeeld een voorstel doen voor één van de auto's uit ons aanbod.
Tevens heeft u bij Autopoule de mogelijkheid om tijdens de contractperiode van auto te wisselen, bijvoorbeeld indien de auto overtallig is of indien de huidige auto niet meer
voldoet in combinatie met een andere functie binnen uw bedrijf. Voor meer info zie www.autopoule.nl.


STAY & DRIVE

Voor klanten die een belevenis willen maken van het ophalen van hun nieuwe auto, bieden wij Stay & Drive Autosport Brouns aan: Eventueel transfer van treinstation. Overnachting bij Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht of Kasteel TerWorm in Heerlen incl. een heerlijk ontbijt. Door de centrale ligging van Kasteel de Hoogenweerth heeft u de gelegenheid Maastricht te bezoeken, de culinaire en shopping hoofdstad van Nederland. Kasteel TerWorm ligt in een mooie landelijke omgeving en slechts een paar minuten rijden vanaf Autosport Brouns. De dag na uw overnachting staan wij voor u klaar en kunt u uitgerust beginnen aan de terugreis met uw nieuwe auto. Dit arrangement kunnen wij u aanbieden voor de prijs van € 240,-.